Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Rezydencja Spalska

Adres obiektu Wojciechowskiego 15, 97-215 Spała
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
Magda i Szymon
Dodano: 2011-05-25
Pobyt od: 2011-05-16 do 2011-05-24
 

Fantastyczne miejsce na weekend lub na wczasy! Bardzo przytulne i gustowne pokoje, świetna lokalizacja i przepyszne jedzenie oraz przemiła, uśmiechnięta obsługa. Na pewno jeszcze tam wrócimy.


 
Joanna. Paulina. Konrad i Krzysztof
Dodano: 2008-08-11
 

Wspaniała atmosfera, przesympatyczny personel, ładne i zadbane pokoje, obiekt położony w dogodnym miejscu w centrum Spały. Dziękujemy serdecznie za świetną obsługę, dzięki Wam nasz weekend był naprawdę udany:)Polecamy wszystkim serdecznie Rezydencje Spalską :)


 
Asia, Maria i Karim
Dodano: 2008-08-11
 

Dziękujemy!!! Dziękujemy!!! Dziękujemy!!! Naprawdę super miejsce. Komfort za niewygórowaną cenę a podjście personelu do gości na szóstkę z plusem. Pokoje niewiele się różnią od tych w pobliskim hotelu Mościcki, brak w nich tylko telefonu i mini baru oraz szamponów i żeli pod prysznic w łazience (są tylko mydełka) i to właściwie są jedyne różni ce. A jakości obsługi nawet nie ma co porównywać, bo w Rezydencji jest lepsza. Z pewnością będziemy tam wracać.


 
Adam
Dodano: 2006-03-07
 

Poraz kolejny zostałem miło zaskoczony przez pana Krzysztofa własciciela 'REZYDENCJI SPALSKIEJ' A to dzięki nowo otwartej kawiarni przy a raczej pod Rezydencją.Jest super bardzo przestronna i przytulna no i ta miła obsłga!!! Serdecznie polecam!!! Pozdrowienia dla pana Krzysztofa.


 
Paweł Foremski
Dodano: 2006-01-13
 

Z pełną odpowiedzialnością polecam to miejsce, bardzo przytulnie, czysto, smaczne jedzenie co w takich obiektach bardzo się liczy. Najważniejsza jest jednak solidność Właścicieli i ich pozytywne podejście do gości których przymują. Bardzo elastyczni, serdeczni i przy tym naturalnie wyczuwający potrzeby swoich klientów. W rezydencji organizowano dla naszej firmy kilkudniowe szkolenie i miejsce to sprawdziło się w 100%. Pan Krzysztof i jego Rezydencja - POLECAM!!!


 
Bożenka
Dodano: 2005-11-14
 

zgadzam się całkowicie z opiniami gości, to wspaniałe, pełne uroku miejsce napawa każdego do częstego odwiedzania, ale nie byłoby takiej atmosfery ciepła i przyjaźni gdyby nie wspaniałe podejście właścicieli do gości,bowiem dzięki ich serdeczności można poczuć się tam wyjątkowo, to duże osiągnięcie z ich strony każdemu polecam,by tego doświadczył i gratuluję


 
Jolanta i Andrzej
Dodano: 2005-11-01
 

"Rezydencja Spalska" zaskoczyła nas wspaniałym klimatem obiektu, wielką gościnnością właściciela i super uprzejmym i profesjonalnym personelem. Rezydencja jest wspaniałym przykładem, jak ze zrujnowanego zabytkowego obiektu, można stworzyć, miejsce ciepłe, przytulne, pełne uroku. Gratulujemy, będziemy tu wracać.


 
Pavka
Dodano: 2005-04-17
 

No no , całkiem miło - dziękuję - na pewno wrócę :)


 
Adam Kolasa
Dodano: 2005-03-02
 

Słyszałem wczesniej wiele dobrego o tym obiekcie, w ostatni wekend mialem przyjemnosc tu nocowac i wypoczywac przed startem w HALOWYCH MISTRZOSTWACH POLSKI wL.A. Super atmosfera , mila obsluga , swietne sniadanie. Mysle ze w duzym stopniu pobyt w Rezydencji Spalskiej pozwolił mi zdobyc mistrzostwo Polski.


 
Dariusz Koczakowski
Dodano: 2004-10-01
 

Prowadze mała firme. Stanałem przed problemem. Gdzie mam swojej grupie kierowniczej wyjasnic kilka kluczowych posuniec na najbliższe miesiące. Typowy biznesplan??? W Łodzi jest kilka nawet hoteli... ale atmosfera nie nastraja a i o skupienie trudno. Żona mówi - Darek pamietasz jak bylismy w Spale. Całkiem niedrogo, a FWP ma w tym chłodnym okresie chyba wolne miejsca. Pojechałem natychmiast - zaledwie 60 km. Zobaczyłem Rezydencje i powiedziałem sobie - jak szkolenia, spotkania biznesowe bez wzgledu 1-2-3 dniowe to tylko SPAŁA w Rezydencji. Polecam panowie biznesmeni. Warto.


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie